Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Datat për Betën private të Call of Duty: WW2 janë zbuluar për Xbox One dhe PlayStation 4, detajet për PC do të vinë me vonë.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *