World of Warcraft Shadowlands do të vijë në fund të 2020
Blizzard ka konfirmuar datën e lançimit të expansion-it të ri Sipas Blizzard, World of Warcraft Shadowlands do të vijë në fund të këtij viti. Deri më tani, ata kishin konfirmuar vetëm se loja do të vinte këtë vit. Megjithatë, gjatë…
Eventi double XP i World of Warcraft sapo u shty për në verë
Eventi do të zgjasë deri në pre-patch të Shadowlands, që pritet më vonë diku rreth verës Vetëm disa ditë para se të supozohej të përfundonte, Blizzard ka zgjatur eventin e double XP të World of Warcraft, si përgjigje ndaj reagimit…
World of Warcraft mund të lançohet në PS4
Një lançim i World of Warcraft në PS4 është sugjeruar së fundmi nga dataminers. Duket sikur minimalisht controller suport është duke ardhur për lojën, por gjithashtu ka edhe të dhëna që mund ta shohim lojën në konsolën e gjeneratës së…
Update-i i 15 prillit në WoW Classic sjell një raid të ri
Përveç raid-it, do të ketë edhe shumë veçori të reja Update-i i ri i World of Warcraft Classic do të ndodhë në 15 prill dhe lojtarët më në fund do të kenë mundësi të provojnë raid-in e Zul'Gurub, të përdorin…
World of Warcraft: Shadowlands alpha fillon këtë javë. Ja si të regjistroheni
Expansion-i i ardhshëm i World of Warcraft, Shadowlands, u njoftua në BlizzCon, por nuk kemi dëgjuar shumë detaje për të që atëherë. Kjo tashmë ka ndryshuar, pasi closed alpha e Shadowlands është përllogaritur që të fillojë "më vonë gjatë kësaj…
Blizzard pyet lojtarët e WoW Classic për The Burning Crusade
Mbase mund të kemi një remaster si The Burning Crusade Classic Blizzard ka pyetur disa lojtarë të World of Warcraft Classic nëpërmjet një sondazhi për mendimin e tyre rreth disa çështjeve të ndryshme. Disa prej këtyre pyetjeve kishin lidhje me…
Lojtarët e World of Warcraft po marrin double XP nëse luajnë brenda
Përhapja e COVID-19 ka shkaktuar që shumë njerëz të qëndrojnë brenda me shumë kohë të lirë në duart e tyre. Blizzard ka aktivizuar një buff të veçantë të quajtur 'Winds of Wisdom' për muajin e ardhshëm, që sjell 100% boost…
Visions of N’Zoth ka ardhur në World of Warcraft Battle for Azeroth
Ky update sjell në lojë të fundit nga Old Gods Blizzard ka lançuar në lojë Patch 8.3 të World of Warcraft, i quajtur Visions of N'Zoth, i cili mbyll përfundimisht expansion-in Battle of Azeroth, ndërkohë që shton gjithashtu në lojë…
Cilët ishin streamer-at më të suksesshëm gjatë 2019?
Kush e ka marrë kurorën e streaming? Nga lojtarët profesionistë të Fortnite tek talentet e muzikës, streamer-at IRL dhe më shumë, bota e çuditshme dhe magjepsëse e stream-ing është e mbushur me gjithçka. Disa kanë kaluar nga stream-ing në dhomën…
Asmongold mbetet më i pari në Twitch, pavarësisht rënies së WoW
Streamer-i i njohur Asmongold ka ruajtur vendin e tij si më i shikuari në Twitch përgjatë tetorit, pavarësisht rënies së World of Warcraft në çartet botërore. Twitch ka patur goxha ndryshime në platformën e tij kohët e fundit me Ninja,…