Tag: xbox one

PS5 dhe PS4 po marrin një lojë ekskluzive të Xbox
Ata që zotërojnë një PlayStation 5 ose PlayStation 4 së shpejti do të jenë në gjendje të luajnë një lojë që ka qenë ekskluzive për Xbox për më shumë se dy vjet në këtë pikë. Në një kuptim të përgjithshëm,…
Xbox Game Pass shton 12 lojëra të reja këtë muaj
Xbox Game Pass ka zbuluar sot listën përfundimtare të lojërave që abonentët në Xbox Series X, Xbox One, PC dhe pajisjet cloud do të jenë në gjendje të luajnë përpara fundit të majit. Në total, Microsoft po shton 12 lojëra…
Disa kopje digjitale të lojërave nuk ndizeshin në Xbox këtë fundjavë
Gjatë fundjavës, Rrjeti Xbox hasi disa probleme të serverit që i bënë disa lojëra dixhitale plotësisht të paluajtshme, madje edhe offline, dhe njerëzit folën për të shprehur zhgënjimet e tyre. Mesazhet e postuara në llogarinë e Xbox Support në Twitter…
3 lojëra largohen nga Xbox Game Pass
Në përgjithësi, Marsi 2022 ishte një muaj i madh për Xbox Game Pass, me shërbimin që po trajtohej me një sërë lançimesh të ditës së parë dhe lojëra të vjetra të mira. Por ndërsa lojërat e reja shtohen në Xbox…
Rikthehet Trivial Pursuit Live!
Vjen Trivial Pursuit Live! 2, duke rikthyer formatin origjinal të shfaqjeve televizive me disa të papritura me format të ri edhe më shumë përmbajtje dhe shumëllojshmëri. Loja e re përmban pyetje të reja, formate pyetjesh, karaktere dhe opsione personalizimi, të…
Një konsole e re e Xbox mund të jetë bërë leak
Para pothuajse një viti e gjysmë, Xbox lançoi 2 konsolat e saj next-gen, Xbox Series X dhe Xbox Series S. dhe disa leaks të reja ka zbuluar se një konsole e re mund të vijë së shpejti nga Xbox. Konsoli…
Cyberpunk 2077 sjell Next-Gen Update bashkë me një DLC falas
Update më i madh dhe më i rëndësishëm i Cyberpunk është më në fund live duke sjellë një mal me përditësime dhe optimizime. Por çfarë specifikisht ka sjellë ky update? Update i ri i quajtur Patch 1.5 ka sjellë kryesisht…
25 milion lojtarë abonohen tek Xbox Game Pass
Microsoft ka njoftuar se shërbimi i tij Xbox Game Pass tani ka më shumë se 25 milionë abonentë në mbarë botën. Me Activision Blizzard duke iu bashkuar radhëve të saj, Microsoft po përgatitet të zgjerojë librarinë Game Pass me një…
Xbox bën falas një nga lojërat më të mira të 2009
Xbox po u jep abonentëve të Xbox Live Gold në Xbox One, Xbox Series S dhe Xbox Series X një nga lojërat më të vlerësuara të vitit 2009 falas për një kohë të kufizuar ose, më konkretisht, deri në fund…
Krijuesi i Xbox kishte frikë se Xbox One ishte fundi i serisë
Një nga krijuesit e Xbox mendoi se ishte fundi i konsolës kur Xbox One u zbulua dhe u lançua në 2013, duke përmendur kritikat e ashpra ndaj imazhit të produktit si një pajisje argëtuese në shtëpi gjithëpërfshirëse dhe jo një…