Tfue shtanget pasi nuk i punojnë plumbat në Fortnite
Fortnite nuk është e parrahur me bugs dhe ndodhi të çuditshme, por përgjithësisht këto janë gjëra që rregullohen shumë shpejt nga zhvilluesit e Epic Games. Pra shumicën e rasteve nuk është ndonjë gjë për tu shqetësuar. Gjithsesi, kur je duke…