Çfarë do të sjelli Operation New Blood në R6S?
Operation New Blood do të sjellë ndryshime në pajisjet e Solis dhe Fenrir ndërsa Ubisoft vazhdon të punojë për balancimin e këtyre dy operatorëve. Si Solis ashtu edhe Fenrir do të bëhen nerf në Operation New Blood me ndryshimet që…
Rainbow Six Siege sjell një membership të ri
Me Operation New Blood, Ubisoft po prezanton një sistem të ri membership. Me të, lojtarët do të jenë në gjendje të zhbllokojnë kozmetikë unike dhe shumë avantazhe të tjera. Çdo muaj, lojtarët do të kenë akses në Premium Battle Pass,…
Operation New Blood sjell rework të Recruits në R6S
Gjatë ditës së fundit të BLAST R6 Major Manchester, Ubisoft zbuloi të gjitha detajet në lidhje me Tom Clancy's Rainbow Six Siege Year 9 Season 2, Operation New Blood. Ndërsa sezoni i ardhshëm i lojës nuk do të përfshijë një…
We Are Football 2024 Review
"We Are Football 2024" paraqet një qasje ambicioze dhe zgjeruese në zhanrin e simulimeve të menaxhimit të futbollit. Qëllimi kryesor i lojës është të inovojë duke ofruar një pamje më të gjerë dhe më të gjithanshme të menaxhimit të një…
Builders of Greece Review
Pas disa orëve të kaluara me "Builders of Greece", kam mbledhur mjaft përvojë për të ndarë disa njohuri më të detajuara mbi lojën. Është një ndërtues qyteti ku lojtarët kanë mundësinë të dizajnojnë dhe menaxhojnë polisin e tyre grek, dhe…
BlazBlue: Entropy Effect Review
BlazBlue: Entropy Effect përfaqëson një largim të guximshëm nga kufijtë konvencionalë të përcaktuar nga paraardhësit e tij të serive, duke u përpjekur të përziejë elementet tradicionale luftarake me paparashikueshmërinë dhe thellësinë e një loje mashtruese. Ndërsa mban emrin e njohur…
Çfarë do të vijë gjatë Year 9 të Rainbow Six Siege?
Ubisoft më në fund ka zbuluar planet e saj për Tom Clancy's Rainbow Six Siege Year 9. Siç pritej, katër sezone do të publikohen gjatë gjithë vitit. Megjithatë, ne nuk do të kemi më katër operatorë të rinj. Fenrir dhe…
Bang-On Balls: Chronicles Review
"Bang-On Balls: Chronicles" është një aventurë unike platforme 3D e zhvilluar nga Exit Plan dhe e botuar nga Untold Tales. Kjo review shqyrton dhe sjell opionionin tonë mbi lojën, personalizimin, dizajnin e botës dhe përvojën në përgjithësi. Loja kombinon platforming…
Ndryshimet qe do të vijnë me Operation Deep Freeze
Operation Deep Freeze u zbulua zyrtarisht dje në BLAST R6 Major Atlanta. Atje, komuniteti pa një se çfarë do të vijë në Tom Clancy's Rainbow Six Siege Y8S4, duke përfshirë operatorin e ri Tubarão, hartën e re Lair dhe më…
Year 8 Season 4 vjen në Rainbow Six Siege
Operatori i ri Tubarão Tubarão po vjen në Tom Clancy's Rainbow Six Siege me Operation Deep Freeze. Operatori portugez do të jetë mbrojtësi i 35-të i lojës. Tubarão është një operator 2-speed 2-health me një pajisje unike të quajtur Zoto…