Sipas Crytek, PlayStation 5 është më i mirë se Xbox Series X
Sipas inxhinierit të Crytek, kodimi në Xbox Series X është më i vështirë dhe do të jetë e vështirë të arrihet performanca maksimale Në një intervistë të re, inxhinieri i rendering për Crytek Ali Salehi flet për parametrat e PlayStation…
Microsoft thotë se asgjë nuk do e ndalë që të sjellë Xbox Series X në 2020
Pavarësisht pandemisë së COVID-19, fansat mund të presin një konsolë të re këtë vit. Pandemia e COVID-19 e ka ndikuar shumë botën e gaming, duke shkaktuar thuajse çdo event madhor të esports të anullohet ose të shtyhet. Disa konsola janë…
Xbox Series X mund të jetë më i lirë se PlayStation 5
Drejtori i Xbox Phil Spencer thotë se ndihet mirë për çmimin e Xbox Series X Xbox Series X pritet të lançohet gjatë këtij fundviti dhe ndërkohë që kemi shumë informacion mbi veçoritë e konsolës, nuk dimë asgjë rreth çmimit të…