Tag: call of duty

Warzone 2.0 së shpejti me feature të Metal Gear Solid
Warzone 2.0 mund të mos jetë perfekt, por po na ofron shumë argëtime. Lojtarët po mirëpresin veçorinë "e jashtëzakonshme" të bisedës në afërsi, e cila çoi në një fitore epike zero vrasje për një lojtar që luajti si shofer Uber.…
Call of Duty: Modern Warfare II Review
Ka ardhur një moment ku numri i lojerave FPS eshte rritur jashtëzakonisht shume dhe te ruash bazen tende te lojtareve eshte bere më e vështirë se ndonjëherë. Call of duty kaloi një vit të vështirë duke mos u dhënë audiencës…
Armët që merrni nga DMZ, i zhbllokoni përfundimisht në Warzone 2
Ekziston një mënyrë më e lehtë për të zhbllokuar armët Modern Warfare 2: Thjesht luani DMZ. Lojtarët e Call of Duty: Modern Warfare 2 kanë vënë re një veçori të çuditshme që ndërthur funksionin e lojës multiplayer me DMZ, extraction…
Lojtarët e Warzone 2 duan të rikthehet kjo veçori
Looting në Warzone 2 ndihet shumë më keq se në Warzone Lojtarët e Call of Duty: Warzone 2 nuk po i pranojnë disa nga ndryshimet e bëra që nga loja e mëparshme. Call of Duty është një ekskluzivitet shumë interesant…
Lojtarët e MW2 do të kenë avantazh në Warzone 2.0
Lojtarët e Call of Duty: Modern Warfare II do të përfitojnë nga një rritje ekskluzive e XP në Warzone 2.0 deri në fund të fundit të vitit 2023, që është në thelb një motivim 11 mujor për të blerë lojën…
Çfarë PC iu duhet për të luajtur CoD: Warzone 2?
Call of Duty: Warzone 2.0 është vetëm disa ditë larg dhe më në fund janë zbuluar se çfarë PC iu duhet për ta luajtur këtë lojë. Dhe më besoni se keni për t’u çuditur goxha pasi edhe PC juaj patate…
Si të merrni videon e personalizuar Call of Duty: Warzone Legacy
Call of Duty Warzone 2 po afrohet me shpejtësi dhe për të treguar vlerësimin për të gjithë ata që luajtën origjinalin, Activision zbulon një video të personalizuar dhe të veçantë për të gjithë lojtarët. 16 Nëntori ka të ngjarë të…
Call of duty konfirmon futbollistët që do të shtohen në lojë
Lojtarët e famshëm të futbollit po vijnë zyrtarisht në Call of Duty: Modern Warfare 2 Call of Duty: Modern Warfare 2 po hap fundjavën me njoftimin e madh se tre futbollistë të famshëm do të jenë operatorë të luajtshëm së…
Ja çfarë dimë deri tani për Warzone 2.0
Kur mund të filloni të luani Warzone 2.0 dhe si ndryshon nga Warzone? Kur do të dalë Warzone 2? Call Of Duty: Warzone 2.0 është vazhdimi i spin-off-it të battle royale falas free to play e 2020 nga Call Of…
Si të bëni grind armët shpejt në Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2 i lançuar me një grup të madh armësh është më i rëndësishëm se kurrë këtë vit. Armët duhet të bëhen upgrade jo vetëm për të marrë attachments më të mira dhe të gjitha camot…