Red Bull M.E.O

23 Shtator – 29 Tetor 2021

wild-rift
pubg-mobile

Sezoni 4 i Red Bull Mobile Esports Open do të shohë lojtarë nga 30 vende që kanë të drejtë të bashkohen në argëtim dhe të konkurojnë virtualisht në lojëra mobile, përfshirë PUBG MOBILE dhe League of Legends: Wild Rift.

Lojtarët e Red Bull M.E.O në Shqipëri do të duhet të ndeshen në 4 etapa kualifikuese Online për të treguar aftësitë e tyre në mobile gaming dhe për tu kualifikuar në finalen Kombëtare në 29 Tetor.

2 fituesit kryesor të PUBG dhe League of Legends Wild Rift do të fitojnë çmime në finalen Kombëtare.

Fituesi i PUBG do të ketë mundesinë të sfidojë lojtarët europian në Regional Finals Online për PUBG në 17 Dhjetor.

Lojtarët e tjerë të cilët kanë qenë pjesë e etapave kualifikuese të Red Bull M.E.O do të kenë shansin për të marrë pjesë në International Qualifiers Online në 11- 12 Dhjetor

Regjistrohu Tani!

Red Bull M.E.O. i këtij viti do të jetë më i fortë se kurrë pasi lojtarët nga 30 vende kanë mundësinë të konkurojnë, të fitojnë dhe të ndërtojnë reputacionin e tyre në një seri lojërash mobile. PUBG MOBILE dhe League of Legends: Wild Rift janë shpallur si lojërat globale të sezonit 4, me veçori rajonale përfshirë Kampionatin Botëror të Kriketit për Indinë, Pakistanin dhe Sri Lankën gjithashtu në axhendë.

Si gjithmonë, Red Bull M.E.O është falas dhe i hapur për këdo mbi 18 vjeç , duke e bërë më të lehtë regjistrimin dhe marrjen e çmimeve në titujt kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Nuk keni nevojë për ndonjë kredencial të veçantë për të pasur mundësinë për të provuar veten në ringun e Red Bull. Për sa kohë që jeni nga një prej vendeve pjesëmarrëse, thjesht duhet të regjistroheni kur të hapen regjistrimet.

Kompeticionet kombëtare do të ndahen në Kualifikuese dhe Finale, me ngjarje që zhvillohen nga qershori deri në dhjetor. Secili vend do të ketë një konkurs të dedikuar PUBG MOBILE dhe një numër vendesh evropiane dhe aziatike do të kenë gara kombëtare në lojën e sapo publikuar League of Legends: Wild Rift.

Përveç ndeshjeve kombëtare, Red Bull M.E.O. do të përfshijë Kualifikuesit Ndërkombëtarë Online dhe Finalet Rajonale, që zhvillohen në Evropë dhe rajonin e Azisë Juglindore/ Lindjes së Mesme. Lojtarët evropianë do të luftojnë për dominimin në PUBG MOBILE. Gjithashtu edhe konkurentët në Azinë Juglindore dhe Lindjen e Mesme do të luftojnë për kurorën ndërkombëtare PUBG MOBILE. Këto ngjarje ndërkombëtare do të zgjasin nga korriku deri në dhjetor.