fbpx

Tag: apex legends

Çfarë është Solace City në Apex Legends dhe ku ndodhet ?
Bota e Apex Legends është e mbushur me karaktere të panumërta, organizata dhe vendndodhje. Një vendndodhje që përmendet shpesh në lojë është Solace City, por çfarë është dhe ku ndodhet? Që kur Respawn e lançoi Apex Legends në 2019, loja…
Apex Legends do të ketë përmbajtje nga Titanfall në Season 9
Apex Legends ka pasur një vit të suksesshëm për nga përmbajtja e re dhe duket sikur një nga features më të kërkuara nga komuniteti i fansave do të vijë: më shumë Titanfall. Titanfall, Titanfall 2, dhe Apex Legends ndajnë një univers,…
Apex Legends më në fund mund të marrë Titan
Apex Legends është vendosur në universin Titanfall, gjë që mund t'ju bëjë të pyesni pse nuk kemi parë ende Titanë në lojë. Respawn shpjegoi menjëherë pasi loja doli se në të vërtetë ‘kishte shumë Titanë të formave të ndryshme’, por…
Ky exploit i lejon lojtarët e Apex Legends që të bëjnë crash servers
Respawn po heton një bug shumë problematik në Apex Legends që lejon lojtarët të bëjnë crash një server të tërë. Bug-u bën crash një lobby të tërë dhe thuhet se është i lehtë për t'u kopjuar. Një seri streamers dhe…
Update 1.61 i Apex Legends rregullon bug me Heat Shield dhe më shumë
Mund ta ndizni përsëri audion tuaj në lojë. Një patch i ri Apex Legends sapo u bë live më në fund, duke rregulluar një defekt audio në Heat Shield që krijonte një zhurmë të bezdisshme, si dhe më shumë. Bug-u,…
Shahu, GTA dhe VALORANT patën një rritje masive në Twitch muajin e kaluar
Pavarësisht muajit të shkurtuar, të dy Twitch dhe Facebook Gaming kishin rritje mbresëlënëse vjetore gjatë shkurtit, duke u rritur përkatësisht 82% dhe 79%. Twitch-it iu ul shikueshmëria më e lartë totale prej 2 miliardë orësh të shikuara në janar, në…
Apex Legends mund të shtojë modalitetin e Arenës sipas një leak
Zbulime të reja për Apex Legends janë gjetur nga dataminers duke nënkuptuar se një modalitet arena style deathmatch mund të vijë së shpejti. Ngjashëm me shumicën e lojërave të stilit Battle Royal si Call of Duty: Warzone ose Fortnite, Apex…
Apex Legends vjen në Switch por me një problem
Tashmë që Apex Legends gjendet në Nintendo Switch, Respawn Entertainment dhe Panic Button zbulojnë rezolucionin dhe FPS me të cilën përdoruesit e kësaj platforme do të luajnë. Versioni i Switch për Apex Legends do të vijë me një zhgënjim të…
Apex Legends do të sjellë një event që përfshin solo queue
Shumë lojtarë kanë dashur që të kenë mundësinë që të luajnë solo dhe eventi më i fundit në Apex Legends do t’iu lejojë që të hyni në lojë solo queue por me një “kleçkë” të vogël. Të gjithë kemi qënë…
Një lojtar i Apex Legends po rikrijon hartën “World’s Edge” në Minecraft
Një lojtar i Apex Legends-i po punon ditë e natë per të rikrijuar hartën World's Edge në Minecraft së bashku me armët dhe Legjendat e preferuara. Komuniteti i Apex Legends është shumë i apasionuar pas kësaj battle royale, shpesh herë…