Splatoon 3 Inkopolis DLC Preview
Është ajo nostalgjia që Nintendo shpreson të sjellë me pjesën e parë të expansion pass…
8.4
One Piece Odyssey Review
The Straw Hats e gjejnë veten përsëri në një aventurë të re dhe kësaj here…
-
Land of the Vikings Early Access Review
Nëse jeni një fans i lojërave të zhanrit city-bulding dhe i menaxhimit të tyre, jeni…
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion
8.0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion Review
2022 ka qenë sigurisht një nga vitet më të çuditshme në historinë e Square Enix,…
Far Cry 6: Lost Between Worlds DLC Review
Far Cry 6: Lost Between Worlds DLC Review
Ubisoft na surprizon shpesh me expansion dhe DLC që sjell për lojërat e saj duke…
midnight suns
8.4
Marvel’s Midnight Suns Review
Për një lojë me disa nga personazhet më të famshëm në kulturën pop, Marvel's Midnight…
Pokémon Scarlet & Violet, Pokemon Scarlet & Violet
7.0
Pokémon Scarlet & Violet Review
Pokemon Scarlet & Violet shënon fillimin e një brezi të ri dhe na prezanton me…
6.0
Goat Simulator 3 Review
Nuk e di nëse kam luajtur ndonjëherë diçka kaq të çuditshme si Goat Simulator 3.…
8.0
Call of Duty: Modern Warfare II Review
Ka ardhur një moment ku numri i lojerave FPS eshte rritur jashtëzakonisht shume dhe te…
9.6
God of War Ragnarök Review
Analiza e GameON mbi God of War Ragnarök Të them të drejtën, e kisha pak…