Year 5 Pass në Rainbow Six Siege është bërë leak, por është zhgënjyes
Këtë vit do të ketë më pak operatorë se vitin e kaluar Pass-i i ri vjetor i Rainbow Six Siege duket se është zbuluar dhe këtë vit do të ketë më pak operatorë se vitet e kaluar. Siç mund ta…
Lojtarët e Rainbow Six Siege janë të pakënaqur me rikthimin e Clash
Rikthimi i operatores duket se ka shqetësuar lojtarët e Rainbow Six Siege Rainbow Six Siege ka kaluar përtej pritshmërive të lojërave tipike FPS. Edhe pse ka tashmë thuajse 5 vite që është lançuar, loja ka mbetur popullore falë mbështetjes së…
Operation Shifting Tides ka ardhur në Rainbow Six Siege
Pritjes më në fund i ka ardhur fundit I zbuluar fillimisht në Rainbow Six Pro League Japan Finals muajin e kaluar, Operation Shifting Tides është vlerësuar menjëherë shumë mirë. Duke sjellë dy operatorë të rinj si Wamai dhe Kali, sezoni…
Rainbow Six Siege sjell një bashkëpunim me La Casa De Papel
Loja do të jetë gjithashtu falas për një fundjavë Rainbow Six Siege do të ketë një tjetër fundjavë falas, por këtë rradhë loja gjithashtu do të promovojë dhe serialin e Netflix Money Heist (La Casa De Papel). Eventi Money Heist…
Tencent po krijon një version kinez të Rainbow Six Siege
Rainbow Six Siege do të vijë edhe në Kinë së shpejti Tencent dhe Ubisoft po punojnë së bashku për të sjellë lojën popullore FPS Rainbow Six Siege në Kinë. Rainbow Six Siege nuk përshtatet me rregullat dhe standartet e vendosura…