Top 20 lojërat më të shumëpritura për 2020 – Guida e GameON Albania
2019-a tashmë përfundoi dhe viti 2020 nis me një lojë fantastike si Dragon Ball Z: Kakarot. Sa për muajt në vijim mund të themi që lojërat do të jenë po aq mbresëlënëse. Ndër to mund të përmendim; Cyberpunk 2077, The…
Trailer i fundit i Persona 5 përmban katër minuta ekselencë anime
Uau, thjesht shihni këtë lojë. Nëse kishit ndonjë dyshim se Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers ishte pak a shumë një vazhdim i plotë për Persona 5, ky trailer i fundit duhet t'jua heqë këto dyshime. Nga historia dramatike në…
Demot e reja muzikore na hedhin shenja drejt një loje të re Sonic
Në 2020-ën do të vijë filmi i shumëpërfolur dhe një... lojë e re? Një lojë e re Sonic Adventure mund të jetë në zhvillim pasi demo të ndryshme muzikore u shfaqën online, 22 vjet pasi lojërat u lançuan fillimisht. Lajmi…
Zhvilluesi i Prey Human Head mbyllet dhe blihet nga Bethesda
Studio e re e Bethesda quhet Roundhouse Bethesda ka krijuar një studio të re të quajtur Roundhouse, duke shpëtuar stafin e studios së mbyllur kohët e fundit, Human Head. Studio e re do të mbetet në Madison, Wisconsin në SHBA,…
Mund të hipni në një plumb sniperi në Fortnite
Një formë tjetër e Rocket Riding është zbuluar padashje në lojë. Një përdorues i Reddit ka zbuluar aksidentalisht që mund të fluturosh nga ana tjetër e hartës përmes një plumb sniperi. Lojtari qarkulloi përgjatë një pjese të mirë të hartës…