Tag: sledgehammer

Ky gamer bëhet viral pasi mamaja i shkatërron kompjuterin
Një përdorues i Reddit pasi u kthye në shtëpi, zbuloi mamanë e tij duke shkatërruar kompjuterin e tij. Ai pastaj postoi një fotografi të ish-pajisjes së tij. Përdoruesi i Reddit Yuno_Is_Waifu hodhi një koment të Reddit më 17 tetor për…
Sledgehammer premton rregullime thelbësore përpara lançimit të Vanguard
Beta e Call of Duty: Vanguard ka përfunduar dhe ka mbetur edhe pak më shumë se një muaj deri në fillimin e lojës më 5 nëntor. Zhvilluesi i Vanguard, Sledgehammer Games, ofroi një postim në blog pasi kishte përfunduar beta,…
Sledgehammer Games është duke bërë një tjetër Call of Duty
Pas disa muajsh zërash, Activision konfirmoi sot në raportin e saj tremujor të fitimeve se një tjetër Call of Duty po zhvillohet nga Sledgehammer Games. Përveç ofrimit të mbështetjes për Black Ops – Cold War, projekti i fundit i madh…
Datat për Betën private të Call of Duty: WW2 janë zbuluar për Xbox One dhe PlayStation 4, detajet për PC do të vinë me vonë.
Kemi detajet e para për Betën private të Call of Duty: WW2. Activision dhe Sledgehammer kanë konfirmuar detajet e Call of Duty: WW2, të cilat janë caktuar për muajin Gusht për PlayStation 4 dhe Xbox One. Zhvilluesit nuk kanë dhënë…
Call of Duty: World War 2 tregon për herë të parë lojën në multiplayer
Sony tregoj pak gjëra në konferencën që mbajtën në E3 për Call of Duty: World War 2, por traileri tregoj mënyrën se si do duket loja në multiplayer mode, e cila ishte fantastike. Call of Duty: World War 2 kthenë…