Tag: cod

Warzone 2.0 së shpejti me feature të Metal Gear Solid
Warzone 2.0 mund të mos jetë perfekt, por po na ofron shumë argëtime. Lojtarët po mirëpresin veçorinë "e jashtëzakonshme" të bisedës në afërsi, e cila çoi në një fitore epike zero vrasje për një lojtar që luajti si shofer Uber.…
Call of Duty: Modern Warfare II Review
Ka ardhur një moment ku numri i lojerave FPS eshte rritur jashtëzakonisht shume dhe te ruash bazen tende te lojtareve eshte bere më e vështirë se ndonjëherë. Call of duty kaloi një vit të vështirë duke mos u dhënë audiencës…
Armët që merrni nga DMZ, i zhbllokoni përfundimisht në Warzone 2
Ekziston një mënyrë më e lehtë për të zhbllokuar armët Modern Warfare 2: Thjesht luani DMZ. Lojtarët e Call of Duty: Modern Warfare 2 kanë vënë re një veçori të çuditshme që ndërthur funksionin e lojës multiplayer me DMZ, extraction…
Lojtarët e Warzone 2 duan të rikthehet kjo veçori
Looting në Warzone 2 ndihet shumë më keq se në Warzone Lojtarët e Call of Duty: Warzone 2 nuk po i pranojnë disa nga ndryshimet e bëra që nga loja e mëparshme. Call of Duty është një ekskluzivitet shumë interesant…
Si të merrni videon e personalizuar Call of Duty: Warzone Legacy
Call of Duty Warzone 2 po afrohet me shpejtësi dhe për të treguar vlerësimin për të gjithë ata që luajtën origjinalin, Activision zbulon një video të personalizuar dhe të veçantë për të gjithë lojtarët. 16 Nëntori ka të ngjarë të…
Call of duty konfirmon futbollistët që do të shtohen në lojë
Lojtarët e famshëm të futbollit po vijnë zyrtarisht në Call of Duty: Modern Warfare 2 Call of Duty: Modern Warfare 2 po hap fundjavën me njoftimin e madh se tre futbollistë të famshëm do të jenë operatorë të luajtshëm së…
Ja çfarë dimë deri tani për Warzone 2.0
Kur mund të filloni të luani Warzone 2.0 dhe si ndryshon nga Warzone? Kur do të dalë Warzone 2? Call Of Duty: Warzone 2.0 është vazhdimi i spin-off-it të battle royale falas free to play e 2020 nga Call Of…
Si të bëni grind armët shpejt në Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2 i lançuar me një grup të madh armësh është më i rëndësishëm se kurrë këtë vit. Armët duhet të bëhen upgrade jo vetëm për të marrë attachments më të mira dhe të gjitha camot…
Kur do të vijë Hardcore mode në Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2 më në fund është lançuar me disa modalitete të reja të lojës dhe përmirësime të lojës. Ndërsa fansat po eksploronin gjithçka në lidhje me ofertat e titullit, ata shpejt e kuptuan se modaliteti ikonik…
Zbulohen orari i lançimit të Call of Duty: Modern Warfare 2
Data e publikimit të Call of Duty: Modern Warfare 2 po afrohet, por saktësisht se kur do të shfaqet për ju do të varet nga disa faktorë. Ka disa kohë lëshimi, në fakt, dhe kur do të shkyçet për ju…