Pse duhet të vini në Red Bull Solo Q Finals?
Edhe këtë vit, Red Bull Solo Q është rikthyer përsëri në Shqipëri. Tournament-i 1v1 i lojës më të famshme të Riot, League of Legends, ka arritur në fazat finale. Top 16 lojtarët më të mirë do të konkurrojnë në finalet…
Cilët janë lojtarët e kualifikuar në Red Bull Solo Q Finals?
Gjatë javës së kaluar, GameON Albania zhvilloi 4 Qualifiers për finale e Red Bull Solo Q ku prej secilës prej tyre dolën 4 lojtarë duke bërë një total prej  16 lojtarësh në finale. Por cilët janë lojtarët të cilët janë…
Bad News Eagles është ekipi i parë që ftohet në Elisa Invitational Spring 2022
Bad News Eagles kohët e fundit ka bërë goxha arritje duke marrë pjesë në tournament dhe evente goxha të mëdha. Dhe kësaj here Bad News Eagles është ekipi i parë ftohet në Elisa Invitational Spring 2022. Kjo gjë është bërë…
Red Bull Solo Q rikthehet për vitin 2022
Turneu zyrtar 1v1 League of Legends është rikthyer për vitin 2022, duke vazhduar kërkimin për duelistin më të mirë në botë pas një sezoni të madh 2021. Kualifikuesit e turneut unik do të fillojnë këtë muaj, duke u dhënë lojtarëve…
Çfarë është Red Bull Solo Q 1v1 League of Legends?
Red Bull Solo Q është një tournament i përvitshëm 1v1 për League of Legends dhe që organizohet çdo vit nga Red Bull ku çdo lojtar ka mundësinë që të marr pjesë. Në Red Bull Solo Q lojtarët do të luajnë…
s1mple mund të tërhiqet nga CS:GO
Duke çuar deri në Finalet e BLAST Premier 2022 në Lisbonë, ylli i Natus Vincere CS:GO s1mple u ul me HLTV dhe zbuloi se mund të bënte një pushim nga karriera e tij kompetitive për t'u kujdesur për disa çështje…
Rregullat dhe Struktura e Tournament 1v1 LoL Red Bull Solo Q 2022
Rregullat e përgjithshme - Pjesëmarrësit duhet të jenë mbi 18 vjeç gjatë pjesëmarrjes në tournament. - Pjesëmarrësit duhet të jenë banor ose rezident të Shqipërisë për të paktën 6 muaj. - Pjesëmarrësit duhet të kenë mjete identifikimi të vlefshme. -…
Si të regjistroheni në Red Bull Solo Q Qualifiers
Tournamenti 1v1 i Red Bull Solo Q rikthehet përsëri në Shqipëri dhe tashmë është shansi juaj për të marrë pjesë. Por si të regjistroheni në Red Bull Solo Q Qualifiers? Hapi 1 Zgjidhni se në cilën prej qualifiers do të…
X Team shpallet fitues i CEE Champions 2022
CEE Champions është një tournament i përvitshëm në lojën e Counter-Strike: Global Offensive i cili përfshin rajonin e Evropës qendrore dhe Ballkanin. Dhe fituesi i këtij viti është një prej ekipeve pjesëmarrëse nga Kosova. Fituesi i këtij viti për CEE…
Si të fitoni përballjet 1v1 në Red Bull Solo Q League of Legends
League of Legends është një lojë e cila zakonisht luhet me miqtë tuaj ose lojtarë të tjerë 5v5 ku secili luan një rol të veçantë. Por Red Bull Solo Q është një prej të pakta tournament ku lojtarët përballen 1v1.…