fbpx

Tag: league of legends

Sa skins ka League of Legends në vitin 2021?
Riot Games vazhdon të nxjerrë skins-a për lojtarët e League of Legends dhe 2021 do të jetë një vit tjetër në të cilin do të vihen në dispozicion mjaft kozmetikë të rinj në lojë. Për vitin 2020, Riot u angazhua…
Faker thotë se ai “do të jetë përsëri lojtari më i mirë”, por a do të jetë ashtu?
Legendary mid laner ishte subjekt i një mini-dokumentari të krijuar si pjesë e serisë së YouTube’s Creator Spotlight. Video 12-minutëshe hedh një vështrim në karrierën e Faker në League of Legends me një fokus në vitet pas fitores së tij…
Cili rol do të jetë më i përshtatshëm për Gwen në League of Legends?
Gwen, Hallowed Seamstress, do të jetë kampionja tjetër që do të hyjë në League of Legends, por në cilin rol do të mund të luhet më së miri? Ishte një ditë e madhe e lajmeve të LoL kur Riot lëshoi…
League of Legends champions më të mirë për solo queue në patch 11.6
Patch-i i gjashtë i sezonit 11 ka dalë në live servers të League of Legends dhe disa champions specifik po dominojnë solo queue Që kur filloi sezoni i ri, meta tashmë është zhvilluar shumë. Disa kampionë të ndryshëm kanë qenë…
Viego do të bëhet disable gjatë 2021 LEC Spring Playoffs
Viego do të vazhdojë të jetë disable gjatë playoff-eve të 2021 LEC Spring Split për shkak të bugs të cilat kanë mbetur akoma të pa rregulluara. Kanë kaluar mbi dy muaj që kur Viego hyri për herë të parë në…
Riot prezanton Space Groove skins në League of Legends
Disco Nunu është përsëri në Rift dhe ai ka sjellë disa miq me vete për një parti ‘jashtë kësaj bote’ Riot ka prezantuar champions e League of Legends që do të kenë linjën e re të Space Groove skins, secili…
Alienware mund t’i japë fund partneritetit të saj me League of Legends Esports
Riot Games mund të ketë trazira me partnerizimet afatgjatë pasi CEO Nicolo Laurent po përballet me akuza për ngacmim seksual nga një punonjës Alienware ka qenë në partneritet me Riot që nga fillimi i vitit 2019. Si sponsor i prodhimeve…
Zhvilluesit e League of Legends kërkojnë të shtojnë items non-Mythic
Zhvilluesi i League of Legends Riot Games ka postuar serinë më të fundit të quajtur ‘LoL Pls’ - dev video, duke mbuluar një mori update-esh në lidhje me lojën e saj MOBA Ndër disa tema të ndryshme të përmendura në…
Riot shpjegon se si champions marrin legendary skins
Zhvilluesi i League of Legends Cody "Codebear" Germain diskutoi procesin e vendimmarrjes së kompanisë pas zhvillimit të  legendary skins në blogun e sotëm ‘Ask Riot’ ‘Legendaries u duhet pak më shumë kohë për t'u zhvilluar sesa Epic skins, kështu që…
Lojtarët e LOL do të rikthehen në LEC Spring Playoffs
Riot Games ka konfirmuar se LEC Spring Split Playoffs do të shohë skuadrat të kthehen për të luajtur në LEC Studio në Berlin. Ka kaluar vetëm një vit që kur u mbajt ndeshja e fundit offline LEC dhe gjashtë skuadrat…