Scorpion i Mortal Kombat do të sjellë filmin e tij të animuar
Scorpion's Revenge do të lëshohet këtë vit Mortal Kombat tashmë ka dy filma në zhvillim. Krahas filmit aksion të vitit të ardhshëm Mortal Kombat, një i animuar është gjithashtu në punime, duke u fokusuar në ninja-n tonë të preferuar. Mortal…
Leak në një event të PS5 zbulon lojën tjetër të studios së God of War
Të gjitha thashethemet tregojnë se ka një event zbulues të PS5 që do të ndodhë në Shkurt, të cilën disa e kanë quajtur sekretin e mbajtur më keq në industrinë e lojërave. Si i tillë, shumë mezi presin të dëgjojnë…
Zhvillimi i GTA 6 thuajse konfirmohet nga deklaratat e taksave të Rockstar
Ndonjëherë lajmet dhe 'leaks' nga bota e mrekullueshme e videolojërave vijnë nga vendet më të çuditshme Si mundet që taksat e një kompanie të bëjnë 'leak' një lojë? Epo, Rockstar shfrytëzoi një seksion të veçantë të ligjit të taksave britanike…