Samsung Galaxy S20 Ultra – GameON Review | Fortnite, PUBG Mobile, Call of Duty, Osu!, Mobile Legends
Kjo Review eshte mundesuar nga Telekom Albania. Ju mund të rezervoni paraprakisht Samsung Galaxy S20 Ultra nëpërmjet Telekom Albania në këtë link: https://rezervo.telekom.com.al/ GameON Albania ka bërë review Galaxy S20 Ultra dhe performancën e këtij smartphone në gaming duke luajtur lojëra…
Galaxy Buds+: Ndrysho mënyrën se si përjeton audion
Duke u bazuar në përvojën e jashtëzakonshme të audios wireless të ofruar nga Galaxy Buds, Galaxy Buds+ të rinj të Samsung janë krijuar për të siguruar përvojën më të përshtatshme të dëgjimit, me cilësi edhe më të lartë. Me teknologji…
Eksperienca jonë me gaming në 120Hz në Samsung Galaxy S20 Ultra
A bën vërtet një ndryshim të madh 120Hz në lojërat mobile? Kohë më parë, gjithçka me të cilën luanim ishin televizorat dhe monitorët 30Hz dhe 60Hz, por tashmë me avancimin e teknologjisë na është dhënë mundësia të kemi monitora 120Hz,…
Si të fitoni para nga Facebook? – Tashmë keni mundësinë ta bëni këtë
Facebook do t'u paguaj përdoruesit e tij për t'u dërguar atyre mesazhe zanore Deri në vitin 2019 Facebook kishte zemëruar përdoruesit, pasi ishte zbuluar se po paguante kompanitë që të dëgjonin bisedat që përfshinin audio të përdoruesve të Messenger. Qëllimi…
Ndahet nga jeta krijuesi i komandave Cut, Copy dhe Paste
Larry Tesler ishte një prej shkencëtarëve kryesorë të Apple në vitet '90 dhe kontribuoi shumë në fushën e ndërveprimit njeri-kompjuter Shkencëtari kompjuteri Larry Tesler, i cili ishte një prej figurave kryesore të Apple në vitet '80 dhe '90, u nda…