Tag: ps4

PlayStation bën lojërat Horror të PS4 vetëm $3
Shitjet masive të Halloween të PlayStation janë drejtpërdrejt në PlayStation Store me gati 350 oferta për lojërat PS4 dhe disa lojëra PS5 gjithashtu. Dhe siç mund ta prisnit, lojërat horror popullojnë shumë shitjet. Në shitjet promocionale janë paraqitur seriale dhe…
Një lojë e re Crash Bandicoot mund të dalë
Një lojë e re Crash Bandicoot është bërë tease dhe ajo mund të shpallet shumë shpejt. Lojërat Crash Bandicoot janë një element kryesor i industrisë, veçanërisht kur bëhet fjalë për platformer. Krijesa e dashur ka ekzistuar që nga PlayStation 1…
PlayStation Plus po sjell një lojë tjetër falas
Anëtarët e PlayStation Plus në një rajon po marrin një lojë bonus falas në tetor 2022. Edhe pse PS Plus kaloi në një shërbim me tre nivele këtë vit, modeli origjinal mbeti i paprekur përmes PS Plus Essential. Abonentët në…
God of War Ragnarok është 40 orë e gjatë
God of War Ragnarok zgjat rreth 40 orë, ka mësuar Insider Gaming. Kuptohet që e gjithë përvoja është rreth 40 orë, me 20 orë të nevojshme për të përfunduar historinë kryesore të lojës. Burimet kanë thënë se rreth 3 orë…
PlayStation Plus zbulon lojërat falas për tetor 2022
PlayStation ka njoftuar zyrtarisht grupin e ri të video-lojërave mujore falas që do të jenë të disponueshme në tetor 2022. Të gjithë abonentët e PlayStation Plus në nivele të ndryshme (PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra dhe PlayStation Plus Premium)…
Trackmania po vjen në PS5 dhe Xbox Series X|S
Pas më shumë se dy vitesh si lojë ekskluzive për PC, Trackmania po vjen në platforma të reja, njoftoi Ubisoft si pjesë e ngjarjes së saj Ubisoft Forward. Loja e fundit në serinë afatgjatë, e quajtur thjesht Trackmania, do të…
Avatar: The Last Airbender mund të vijë në PS5
GameMill Entertainment duket se do të lançojë një lojë të re Avatar: The Last Airbender për PS4 dhe PS5 këtë vit. Loja e re ekskluzive Avatar, e quajtur Quest for Balance, është renditur në Amazon Japan për PS4 dhe PS5…
Më shumë lojëra falas nga PlayStation mund të vijnë
Sony njoftoi një program të ri pa pagesë vetëm disa javë më parë. PlayStation Stars në thelb do t'i lejojë lojtarët të fitojnë shpërblime për lojëra. Përdoruesit e PlayStation thjesht do të duhet të kryejnë "campaigns dhe activities" për të…
Del leva e re për PlayStation nga Backbone
Backbone ka zbuluar një levë të re të PlayStation. Nëse luani thjesht PS4 ose PS5, pjesa e re e hardwerit nuk do t'ju interesojë, por nëse luani lojëra në iPhone, atëherë mund të dëshironi të shikoni levën e licensuar zyrtarisht.…
Këto janë 10 lojërat më të lira për PS4 & PS5
Për ata që me të vërtetë kërkojnë të kursejnë para në lojëra, cilat janë lojërat më të lira në PlayStation 4 dhe 5? Përpara se të futemi në listën tonë të lojërave më të mira të lira për PS4 dhe…