red-bull-solo-q-logo

Red Bull Solo Q

4 Korrik – 13 Korrik 2024

Regjistrohu Tani!


Tournament-i zyrtar 1v1 i League of Legends rikthehet përsëri në Shqipëri. A jeni gati të konkurroni për të arritur në Finalet Botërore? Rrugëtimi juaj për t’u bërë një legjendë nis tani!


Regjistrimet: 10 Qershor – 4 Korrik 2024
Kualifikimet ONLINE: 4 – 7 Korrik 2024
Finalja: 13 Korrik 2024

Bëhuni pjesë e Discord-it tonë

GameON Albania në Discord
Çfarë është Red Bull Solo Q 1v1 League of Legends?

Çfarë është Red Bull Solo Q 1v1 League of Legends?

 

Si të regjistroheni në Red Bull Solo Q Qualifiers

Si të regjistroheni në Red Bull Solo Q Qualifiers

Tournamenti 1v1 i Red Bull Solo Q rikthehet përsëri në Shqipëri dhe tashmë është shansi juaj për të marrë pjesë. Por si të regjistroheni në Red Bull Solo Q Qualifiers? Hapi 1 Zgjidhni se në cilën prej qualifiers do të merrni pjesë: Qualifier 1 – 4 korrik 17:00 Qualifier 2 – 5 korrik 17:00 Qualifier…

Rregullat dhe Struktura e Tournament 1v1 LoL Red Bull Solo Q 2024

Rregullat dhe Struktura e Tournament 1v1 LoL Red Bull Solo Q 2024

Rregullat e përgjithshme - Pjesëmarrësit duhet të jenë mbi 18 vjeç gjatë pjesëmarrjes në tournament. - Pjesëmarrësit duhet të jenë banor ose rezident të Shqipërisë për të paktën 6 muaj. - Pjesëmarrësit duhet të kenë mjete identifikimi të vlefshme. - Pjesëmarrësit mund të marrin pjesë vetëm në një shtet. - Pjesëmarrësit duhet të kenë një…