fbpx

Tag: dota 2

Detaje të CS:GO Source 2 të fshehura në update-in e ri të Dota 2
Valve shtoi pothuajse të gjithë hijeshuesit dhe entitetet e CS:GO në Dota 2 sot me update-in masiv të MOBA-së "Dawnbreaker". Duke gjykuar nga patch-i i Dota 2, Danger Zone është duke u formuar që të jetë një nga pjesët e…
Dota: Dragon’s Blood rrit popullaritetin e Dragon Knight në Dota 2
Tani ka një shfaqje të animuar të Dota në Netflix. Ndërkohë Valve ka bërë përmirësime në “new player experience” duke thjeshtuar aspekte të ndryshme të lojës si heronjtë, dyqanet brenda lojës, objektivat. Në këtë mënyrë ata shpresojnë të tërheqin lojtarë…
Një update i madh po vjen në Dota 2 për të ndihmuar lojtarët e rinj
Në një njoftim të gjatë dhe të detajuar që shpjegon përditësimin, Valve konfirmon se përditësimi, të cilin me të drejtë e përshkruan si "gjithëpërfshirës"dhe që do të ndihmojë lojtarët e rinj, do të dalë këto ditë. Duke pranuar që udhëzimet…
DOTA: Dragon’s Blood e gjeni tashmë në Netflix!
Loja multiplayer online e Valve, Dota 2, sjell më në fund anime e saj më të fundit e cila është quajtur Dota: Dragon’s Blood në Netflix. DOTA: Dragon's Blood është tani e disponueshme në Netflix në të gjithë botën, me…
Lojtarët e DOTA 2 janë duke mbledhur $25,000 për të bërë një tutorial të ri
DOTA 2 (Defense of the Ancients 2) ka afërsisht 8 vjet në botën e lojërave, dhe brenda kësaj kohe është bërë një ndër lojërat më të suksesshme dhe më të ndjekura. Përkundër suksesit të madh që loja ka parë, një…
Dota 2 do të marrë një seri anime në Netflix muajin e ardhshëm
Netflix ka njoftuar se një seri anime e bazuar në universin e Dota do të vijë së shpejti në platformë. "Jemi të emocionuar të njoftojmë një seri të re anime, që eksploron universin e Dota si kurrë më parë," ka…
Sa është numri i lojtarëve në Dota 2 për vitin 2021?
Dota 2 është një ndër lojërat më popullore në Steam që prej vitit 2013 dhe duhet ta pranojmë se është me të vërtetë një lojë e bukur. Por sa është numri i lojtarëve të cilët janë të dedikuar në ketë…
Dota 2 do të sjellë një major së shpejti
Ka kaluar shumë kohë që kur kemi parë një tournament major të organizuar nga Dota 2 dhe pritjes më në fund i ka ardhur fundi. Në një lajmërim të bërë së fundmi, një tournament Dota 2 major do të vijë…
Valve sjell update 7.28a në Dota 2 për të rregulluar patch-in e Mistwood
Kanë kaluar vetëm gjashtë ditë që kur Valve lëshoi ​​patch-in më të fundit për përcaktimin e sezonit të Dota 2, update-tin e Mistwood. Duke marrë parasysh se ky lloj patch-i zakonisht vjen menjëherë pas The International rreth shtatorit, fansat po…
Heroi i ri i Dota 2, Hoodwink, mbërrin me update-tin e Mistwoods
Siç detajohet në notes e update-tit 7.28 të Dota 2, shtesa më e re në listën e karakterit është Hoodwink. Ajo është një krijesë e pyllit, që duket si një lloj dhelpre me një nuancë panda të kuqe, dhe Valve…