Lajm i Fundit

FIFA 19: Demo, EA Access dhe special editions

Simulimi i ri i futbollit të Electronic Arts mund të luhet herët me një demo të FIFA 19. Megjithatë, demo nuk është e vetmja mënyrë për të testuar FIFA 19 para lançimit. Anëtarët e EA Access gjithashtu marrin një akses paraprak. Ata që bëjnë ‘pre-order’ një prej ‘special editions’ fillojnë gjithashtu më herët.

Demo-ja e FIFA 19 do të dalë më 13 Shtator, siç ju lajmëruam dhe dje. Në demo të FIFA 19, pritet të ketë shumë miqësore, ndoshta me skuadrat si Manchester United, Real Madrid dhe FC Bayern Munich. Sipas thashethemeve të fundit, demo-ja gjithashtu siguron njohuri për modalitetin e ri kick-off, Champions League dhe The Journey Champions. Detajet e sakta nuk janë ndarë ende me ne nga EA Sports.

Një gjë është e sigurt: Para lëshimit të FIFA 19 në fund të shtatorit, ju do të keni më shumë mundësi për të luajtur lojën paraprakisht. Pra, nuk ndalet me një demo të FIFA 19, në 13 Shtator. EA Access Premier në përdoruesit e PC do të ketë akses të plotë në versionin e plotë më 20 Shtator. Abonentët në shërbimin Standard Access do t’i jepet një ‘trial’ 10 orësh në të cilin mund të provojnë të gjithë përmbajtjen dhe veçoritë e lojës.

FIFA 19 do të dalë në PC dhe consoles më 28 shtator.