Update-i i fundit i FIFA 20 sjell ndryshime të shumëpritura nga fansat
EA SPORTS kanë sjellë update 13 për FIFA 20 i cili sheh disa ndryshime të bëra në lidhje për ndeshjet online, animacione në lojë dhe disa rregullime të bugs Përveç update-teve të tyre të vazhdueshme për Ultimate Team në formën…