Lajm i Fundit PS4

Traileri i ri i God of War ka gjithçka që mund të prisnim, aksion, monstrat e detit dhe marrëdhënja midis Kratos dhe djalit të tij.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *