Tag: e3

Konfirmohet se E3 nuk do të zhvillohet fizikisht këtë vit
Nuk është ndonjë lajm shokues, por këtë vit nuk do të ketë një event fizik të E3 në Los Angeles. Dokumente të reja të plotësuara nga Board of Los Angeles Convention and Tourism Development Commission e kanë listuar eventin e…
E3 do të rikthehet me tre ditë livestream nga 12 orë
E3 ka qenë historikisht java më e madhe e lajmeve në industrinë e videolojërave, por në 2020 ajo u anullua për shkak të pandemisë së COVID-19. Thashethemet se Electronic Software Association, që organizon E3, do riorganizonte eventin janë ndërtuar prej…
Ubisoft do të sjellë një event të stilit E3 në korrik
Ubisoft i është bashkuar paradës së kompanive që po mbajnë konferencat e tyre dixhitale, në mungesë të E3 2020. Sot Ubisoft njoftoi Ubisoft Forward, që do të zhvillohet në korrik. Save the Date! Join us July 12 for Ubisoft Forward,…
Shënoni kalendarët pasi datat e E3 2021 janë shpallur
Shihemi vitin e ardhshëm, nëse nuk ndodh ndonjë pandemi tjetër Le të harrojmë gjithçka për vitin 2020, është e qartë që nuk është viti i ynë ky. ESA duket se mendon kështu, pasi anulloi shfaqjen E3 të vitit 2020 për…
Bethesda anullon konferencën e saj dixhitale të E3
Bethesda ka anulluar konferencën e saj të E3 në mes të shqetësimeve të krizës së coronavirus. Lajmi u konfirmua në Twitter nga zv presidenti komunikemeve në kompani, Pete Hines, që tha: "Duke marrë parasysh sfidat e shumta me të cilat…
Gamescom 2020 mund të zhvillohet online, sipas organizatorëve
Ne do të jemi në gjendje ta shohim atë në ekran të paktën Një nga panairet më të mëdha të lojërave në botë do të ecë përpara pavarësisht nga përhapja e pandemisë COVID-19. Gamescom 2020 do të zhvillohet së paku…
E3 2020 anullohet zyrtarisht | GameON BUZZ
Këto janë realisht kohë shumë të vështira për të gjithë dhe përhapja masive e coronavirus ka shkaktuar që një tjetër event masiv i industrisë së gaming të anullohet. Po flasim pikërisht për E3 2020. Ndjekim GameON Buzz për të zbuluar…
Ubisoft planifikon një “eksperiencë dixhitale” për E3 2020
Watch Dogs Legion. Gods & Monsters. Rainbow Six Quarantine. Këto janë vetëm emrat e atyre që janë njoftuar deri tani. Ubisoft ka një listë goxha të mirë lojërash për të treguar në konferencën e tij të E3 dhe tani që eventi fizik…
Microsoft do të mbajë një konferencë dixhitale të E3
E3 është anulluar nga shqetësimet në rritje për coronavirus. ESA tha se do të eksploronte në mundësitë për të zhvilluar disa nga konferencat e eventit online dhe duket se Microsoft tashmë e ka konfirmuar se do të vazhdojë me planet…
Batman dhe Harry Potter pritej të kishin zbulime në E3
E3 2020 është anulluar zyrtarisht, dhe me siguri asnjë publikues tjetër nuk do të jetë aq i tronditur nga lajmet sa Warner Bros. Interactive. Thashethemet në lidhje me listën e ardhshme të Warner Bros., përfshirë këtu lojën e tyre të…