fbpx
Ja si duket controller-i i PlayStation 5
Zbulohet patenta e mundshme e DualShock 5. Një patentë e re nga Sony Interactive duket të tregoje një farë pamjeje të controller-it të PS5, një vit përpara lançimit zyrtar të konsolës, në fundvitin e 2020s. Skicat u publikuan në Japanese…
Sony do të mbyllë serverat e SingStar në janar të 2020s
Sony Interactive Entertainment do të mbyllë serverat e SingStar, 15 vite pas lançimit të lojës së parë të këtyre serive. Përdoruesit e SingStar do të kenë mundësi të luajnë offline dhe të përdorin të gjithë kontentin që kanë shkarkuar pas…
Spider-Man: Into the Spider-Verse mund të ketë një vazhdim
Të dhëna për një vazhdim të mundshëm po hidhen në Twitter. Rreth një vit pasi Spider-Man: Into the Spider-Verse erdhi në kinema, Sony duket të jetë duke hedhur shenja drejt një vazhdimi të mundshëm të tij. Përmes një postimi në…
PS4 është konsola e dytë më e shitur e të gjitha kohërave
Lojërat ekskluzive shesin konsolën dhe PS4 është prova për këtë PlayStation 4 ishte një rikthim i fuqishëm për Sony, pas ecurisë së ngadaltë të PlayStation 3 në gjeneratën e kaluar. Nuk u desh shumë që madje që konsola të ishte…
PlayStation 6,7,8,9,10 bëhen trademark nga SIE në Japoni
Sony i ka vënë para punët duke i bërë trademark emrit të PS6, PS7, PS8, PS9 dhe PS10 PlayStation 5 ende nuk është lançuar, por Sony është duke menduar për një të ardhme të largët që tani, përmes disa trademarks…
Çmimi i PlayStation 5 mendohet të jetë bërë leak
Një leak sugjeron se konsola do të kushtojë 500 euro Çmimi i PlayStation 5 mendohet të jetë bërë leak. Ky informacion vjen nga një shitës Europian, ose më specifikisht një shitës jashtë zonës së Sllovakisë. Sipas tij PlayStation 5 do…
Leak: Ky imazh i PlayStation 5 konfirmon dizajnin në formë ‘V’-je
Një imazh i versionit të konsolës për zhvilluesit është bërë leak dhe duket se konfirmon dizajnin fillestar në formë V-je. Falë një leak-u të postuar në kanalin e YouTube të ZONEofTECH, na është mundësuar pamja e parë jo zyrtare e…
10 gjërat që dimë për PlayStation 5
Me Sony që konfirmoi ardhjen e PS5 në fundvitin e ardhshëm, ka ende plot gjëra që janë në pikëpyetje për konsolën e gjeneratës së ardhshme. Këto janë 10 gjërat më të mëdha që dihen deri tani për PlayStation 5. 1.…
Sa do të kushtojë Playstation 5?
Playstation 5 mund të jetë më i përballueshëm se ç'mendoni Hardware i përmirësuar, përshirë këtu një CPU dhe GPU të re si dhe një SSD të krijuar posaçërisht, do e bëjnë Playstation 5 një konsolë shumë më të fortë se…
PS4 Remote Play tashmë vjen dhe në Android
Update 7.00 shton përmirësime në Party dhe Remote Play Sony tashmë e ka njoftuar me kohë që po përgatit përmirësime për PlayStation 4. Kompania konfirmoi se data zyrtare e lançimit të firmware 7.00 të konsolës është shumë afër, ndaj ata…