Lajm i Fundit

GTA Online: Nightclub DLC After Hours e disponueshme, bashkë me kontent

Mbështesni GameON Albania duke përdorur kodin support-a-creator: GAMEONALBANIA

DLC After Hours, e njoftuar kohët e fundit është tani në dispozicion për Grand Theft Auto 5 dhe GTA Online. Sigurisht, përmbajtja e zgjerimit tani është paraqitur në detaje. Lojtarët do të kenë mundësinë për të blerë klubin e tyre të natës në të ardhmen. Por makina të reja, anije, kamionë dhe veshje tani janë në dispozicion.

Të premten e kaluar, ekipi i Rockstar Games lëshoi ​​trailer-in zyrtar për nightclub DLC After Hours për GTA Online. Nga sot, shtesa është në dispozicion për tu shkarkuar. Ndërkohë që zhvilluesit nuk kanë paraqitur ende ndonjë përmbajtje të DLC së re në javën e fundit, pothuajse të gjitha përmbajtjet e After Hours janë paraqitur. Siç pritej, lojtarët mund të ekzaltohen për makina të reja, anije, kamionë, veshje dhe shumë më tepër.

Megjithatë, blerja e një klubi nate privat mbetet qendra e vëmendjes. Disa modele janë në dispozicion për lojtarët që mund të zgjedhin. Deri në pesë milionë GTA dollarë mund të përdoren për blerjen. Tashmë në trailer, Rockstar Games ka zbuluar se klubi i natës do të bashkë-drejtohet me Tony Price, i njohur më mirë si Gay Tony nga DLCGTA 4 The Ballad of Gay Tony. Automjetet e reja përfshijnë një autobus festiv, i cili kushton deri në 1.8 milionë dollarë GTA-je. Për momentin ka vetëm gjashtë automjete të reja për lançimin. Ekzistojnë disa fotografi të përmbajtjes së re të After Hours në llogarinë e @FoxySnaps në Twitter.