PC

Call of Duty: Black Ops 4: Çfarë ju duhet që ta luani Blackout në PC

Ndërkohë që Blackout beta e Call of Duty: Buy Black Ops 4 tashmë është në aktivitet të plotë në PlayStation 4, pronarët e PC-ve duhet të presin deri më 14 shtator 2018 të paktën për lançimin. Ndërkohë që, megjithatë, tashmë mund të kontrolloni nëse kompjuteri juaj mund ta përballojë beta-n. Pasi studiot e zhvillimit, Treyarch, kohët e fundit ka lëshuar kërkesat e sistemit nëpërmjet Reddit.com.

Pra, përveç disa përjashtimeve, kërkesat e harduerit janë të njëjta si në beta multiplayer të Black Ops 4. Kështu që ju duhen të paktën 8 GB RAM dhe një procesor Intel Core i5 2500K si fillim. Për një shkëlqim pak më grafik, megjithatë, kompjuteri juaj tashmë duhet të ketë diçka më shumë. Këtu është përmbledhja e plotë:

Kërkesat minimale të sistemit

 • Windows 7 64-bit
 • Intel Core i5 2500K
 • 8 GB RAM
 • 40 GB hapësirë në hard disk
 • Nvidia GeForce GTX 660 2 GB ose AMD Radeon HD 7950
 • DirectX: Version 11.0

Kërkesat e rekomanduara të sistemit

 • Windows 10 64-bit
 • Intel Core i7 4770K
 • 12 GB RAM
 • 40 GB hapësirë në hard disk
 • Nvidia GeForce GTX 970 6 GB ose AMD Radeon R9 390
 • DirectX: Version 11.0