Është njoftuar harta e ardhshme Zombies e Call of Duty: Black Ops 4
Emri i saj është ende i panjoftuar gjithsesi. Fansat e Call of Duty tashmë e dinë se kur mund të shohin hartën e ardhshme të Zombies të vijë në lojë. Kjo do të jetë data 9 korrik. Harta fillimisht do…
Në 2020 do të presim një Call of Duty: Black Ops 5 me singleplayer
Sipas burimeve të Kotaku, Call of Duty: Black Ops 5 do të zhvillohet nga Treyarch dhe Activision në 2020ën. Sado që loja e Call of Duty për këtë vit ende nuk është konfirmuar, duhet të presim deri për E3 që…