La Casa de Papel – Season 4 | GameON Review
La Casa de Papel vazhdon akoma me një ritëm të shpejtë dhe të fortë edhe pse ka arritur deri në sezonin e katërt dhe mund të duket se gjithçka po shkon drejt përfundimit. Siç mësuam edhe nga fundi i sezonit…
Will Smith dhe Martin Lawrence më të këqinj se kurrë në Bad Boys
Fotografia e parë zyrtare e Bad Boys 3 u postua në Instagram dhe duket se Will Smith dhe Martin Lawrence do të mbeten "Bad Kids for life". Këta të dy pozpjnë në foto si Detektivët Mike dhe Marcus, si në…
‘Spies in Disguise’ i Will Smith merr një kthesë vërtet shokuese
Blue Sky Studios njihet vetëm për mirë ose keq në botën e animimit. Me gjetje suksesesh masive në seritë e Ice Age ose filmave si The peanuts Movie, por edhe me punë ndoshta jo aq premtuese në rastin e Shark…