Elja
2062 Articles0 Comments

Overwatch Lunar New Year sjell skine dhe mode të reja në lojë
Eventi i përvitshëm Lunar New Year i Overwatch filloi në datë 16 janar me një sërë skinesh të reja dhe një mode loje gjysmë të ri të quajtur Capture the Flag Blitz, të disponueshëm në arcade-in e lojës. Lunar New…