Sponsored
2 Articles0 Comments

Samsung shtyn kufijtë e inovacionit, bashkëpunon me Cara Delevigne për t’i çuar përdoruesit në hapësirë
Synimi më i fundit teknologjik i Samsung, është i jashtëzakonshëm: të dërgojë Cara Delevingne në një mision ndërgalaktik Samsung Electronics njoftoi sot një mision të guximshëm dhe të jashtëzakonshëm, të lëshojë Galaxy S10 5G në atmosferë për t'i dhënë konsumatorëve…
12 shtatori – Dita kur Hakimi do të jetë i ligjshëm
Kolegji AAB dhe Findbug po sjellin edicionin e pestë të konferencës HAKO për të MËSUAR, FITUAR dhe NDIHMUAR" Ne si shoqëri jemi shumë të varur në teknologji. Nga detyrat më të thjeshta deri tek ato më të rëndësishmet, ne ia…