Rocket League, NBA 2K20 dhe më shumë do të vijnë në ESPN2
Pandemia e vazhdueshme e coronavirus, i ka lënë rrjetet e sporteve mundësinë për të ripërzgjedhur transmetimet e tyre online, ndaj ESPN 2 do të sjellë Rocket League, NBA 2K20 dhe videolojëra të tjera për të mbuluar maratonën e saj 12…