Optimizoni Windows 11 për gaming | GUIDE
Windows 11 sjell performancë të përmirësuar të lojërave me disa veçori të reja, të tilla si Auto HDR dhe DirectStorage. Ndërsa këto opsione të reja sigurisht që do të bëjnë një ndryshim, performanca juaj e lojërave ndikohet gjithashtu nga cilësimet…
Loadouts më të mira për Warzone Season 6
Nëse jeni në kërkim të loadouts më të mira të Warzone nga Sezoni 6, jeni në vendin e duhur. Sezoni 6 i ka mbajtur gjërat mjaft të qeta. Ne nuk kemi pasur ndryshime masive në patch notes si disa sezone…
Lojtarët e rinj më të mirë në FIFA 22 për Career Mode
Në career mode FIFA 22, të kesh perspektiva të mira rinore është po aq e rëndësishme sa të kesh lojtarë yje, por është e vështirë të dish se cilët nga ata ia vlen të marrësh. Këtu keni një listë të…
Si të rikuperoni lojtarët Quick Sold në FUT 22 | GUIDE
Nëse keni bërë quick sell pakon e fundit më të mirë në FIFA 22 FUT mos u shqetësoni, ekziston një mënyrë super e lehtë për të rikuperuar çdo kartë lojtari të FIFA 22 quick sold në Ultimate Team. Ja si…
Ja se si të bëni festimet më të mira në FIFA 22 | GUIDE
Festimet janë pjesa më e mirë e lojës online për disa lojtarë, pavarësisht nëse jeni duke luajtur një shok apo thjesht një tip online, të bësh pak flex pas një goli është një domosdoshmëri. FIFA 22 madje shton disa festime…
Si të merrni Andre Silva dhe Anderson Talisca në FIFA 22
SBC-të (Squad Building Challenges) janë një mënyrë fantastike për të marrë lojtarë më të mirë në modalitetin FIFA 22 Ultimate Team. SBC të ndryshme kanë shpërblime të ndryshme, por shumë SBC mund të bëhen mjaft lehtë. Të tjerat kërkojnë një…
5 vendet më të mira per tu hedhur ne PUBG Mobile Lite | GUIDE
PUBG Mobile Lite ka një mori karakteristikash që i ngjajnë titullit të famshëm BR, PUBG Mobile. Lojtarët marrin të njëjtën përvojë emocionuese Battle Royale edhe nëse kanë një pajisje të nivelit të ulët. Me fillimin e sezonit të ri, lojtarët…
Smoke-t më të rëndësishme për zonën B në Inferno | GUIDE
Fitimi i një loje në Inferno është pothuajse e pamundur pa koordinimin dhe armatosjen e ekipit. Qëllimi i qartë hyn në lojë në duelet long-range të zonës së mesme. Përndryshe, harta bën thirrje për përdorim kritik të smokeve, molotove dhe…
New World: Armët më të mira, atributet dhe armor builds | GUIDE
Pavarësisht nëse keni luajtur tashmë beta ose dëshironi të bëni luftë në lojën e fundit, këtu janë kombinimet më të mira të armëve, atributet dhe armor builds për t’u ngritur shpejt në New World. MMO e shumëpritur e Amazon Games,…
Ku mund ti gjeni “Ice machine” në Fortnite | GUIDE
Dëshironi të dini se ku të kërkoni një ice machine në Fortnite? Kërkimet e punchcard të Fortnite të kësaj jave shtojnë Grim Fable dhe Big Mouth në listën e NPC -ve Fortnite. Grupi i kërkimeve të Big Mouth ju kërkon…