Ergi
902 Articles0 Comments

Infinity Ward zbulon kur do të vijë update i rradhës në Modern Warfare
Update i ardhshëm i madh për Call of Duty: Modern Warfare është fare afër Modern Warfare ka marrë vlerësime të përziera që prej lançimit të tij. Edhe pse është sipas Activision Call of Duty më i luajtur prej kohësh, ka…
6 luftëtarë do të vijnë me SSB Ultimate Fighters Pass Volume 2
Lojtarët e Super Smash Bros. Ultimate padyshim që duhet të jenë entuziastë Lista e personazheve në Super Smash Bros. Ultimate është më e madhe se ç'mund ta imagjinonim përpara lançimit të lojës, por duket se ajo do të zgjerohet edhe…
ESA krijon një bursë për esports për lojtarët në universitete
Kjo bursë ka si qëllim të mbështesë lojtaret femra dhe minoritarët në skenën e esports në universitete ESA (Entertainment Software Association) tani po ofron bursa për esports. ESA është organizata tregtare e cila ka si qëllim të përfaqësojë publikuesit e…
Aphelios është zgjedhur si kampioni më acarues në League of Legends
Në këtë listë nuk mungojnë edhe emra të tjerë të njohur Si në çdo lojë tjetër online, lojtarët e League of Legends vdesin të ankohen rreth balancës së lojës dhe një sondazh i ri në subreddit-in e League of Legends…
2019 ishte viti më i suksesshëm ndonjëherë për RuneScape
MMORPG e Jagex mbetet e suksesshme edhe pas 2 dekadash RuneScape ka ekzistuar në forma të ndryshme gjatë 2 dekadave të fundit dhe duket se loja ende po vazhdon të jetë e suksesshme, duke thyer rekorde gjatë 2019. Shumica e…