Çfarë ndodhi gjatë RazerCon 2020
Kësaj here përveç produkteve të zakonshme, Razer sjell shumë produkte të reja Si gjithmonë Razer ka sjellë në industrinë e gaming një larmishmëri të madhe produktesh për çdo gamer. Por kësaj here Razer ka vendosur të sjellë diçka ndryshe për…
Razer ka krijuar një kartë krediti Visa për gamers
Razer po nis një program pilot për kartat me parapagim në partneritet me Visa, dhe nëse po pyesni se si prodhuesi pajisjeve të lojërave do të vinte vulën në diçka kaq krahasimisht të ndryshme me produktet e saj të zakonshme,…
Razer shpall RazerCon 2020
Razer do të mbajë një konvent online e cila do të prezantojë produktet e saj dhe do të ofrojë preview të lojërave si Empire of Sin dhe Torchlight 3 RazerCon 2020 fillon më 10 Tetor në 18:00 (me orën shqiptare)…
Razer aksidentalisht ekspozon informacionet personale të mbi 100,000 personave
Emrat, adresat dhe email-et e mbi 100,000 personave janë ekspozuar Sipas një raporti të publikua nga konsulanti cyber security Volodymyr Diachenko, ai bën të ditur se informacionet personale të mbi 100,000 personave janë ekspozuar që prej 18 gushtit. Pavarësisht kontakteve…
Razer Huntsman Mini është tastiera më e vogël e kompanisë
Një tastierë 60% me red switches të përmirësuara Razer ka zbuluar një version të vogël të tastierës së tyre mjaft popullore Huntsman. Huntsman Mini është një tastierë 60%, e cila nuk ka numpad, butona komandash dhe shigjeta, duke qënë tastiera…
Razer do të sjellë një version të ri të mouse-it DeathAdder
DeathAdder V2 ka një sensor më të mirë dhe switches optikë Razer zbuloi përpara pak ditësh se do të sillte një përmirësim të madh për DeathAdder, i cili edhe pse do të duket njësoj nga jashtë, do të ketë disa…
Razer sjell një controller të ngjashëm me Switch për Android dhe iOS
Razer Kishi pritet të vijë në fillim të 2020 Në tetor, Razer zbuloi Junglecat, një controller për mobile me dy pjesë të ngjashme me Joy-Con të Nintendo Switch, të cilat vendoseshin në të dyja krahët e telefonit, por ai punonte…
Razer sjell tre paisje periferike me tematikë Star Wars
Kshu si për 4 maj ; ) Fiks në kohë për një nga ditët më të bukura të majit, Razer ka sjellë tre pasije periferike të reja me tematikën e Star Wars Stormtrooper. kanë sjellë kështu së bashku botën e…
Razer ka nisur prodhimin për një monitor mbi gaming
Do të ketë një panel 1440p dhe ndriçim RGB Sot Razer njoftoi Raptor 27, një monitor gaming i cili ka një panel 27 inch 1440p IPS me refresh rate 144Hz, response time 1ms dhe suporton AMD Free Sync. Ky projekti…
Razer is developing a smartphone for Gamers
Ever since Razer acquired Nextbit Systems (a mobile phone manufacturer) in January, there were rumors that they might be preparing their first smartphone together. The manufacturing will cost between 3 and 5 billion dollars according to Bloomberg. We don’t have…