fbpx

Tag: patch

Shenja në Broken Fang tregojnë se Mirage ka marrë një update.
Broken Fang pothuajse ka mbaruar dhe duket se ka lënë të dhëna për kapitullin tjetër Counter-Strike: Global Offensive. CS:GO i ka qejf vezët e Pashkëve. Nga shumë kode QR të lojës te kameja e Portalit në Blacksite, Valve duket se…
Cili rol do të jetë më i përshtatshëm për Gwen në League of Legends?
Gwen, Hallowed Seamstress, do të jetë kampionja tjetër që do të hyjë në League of Legends, por në cilin rol do të mund të luhet më së miri? Ishte një ditë e madhe e lajmeve të LoL kur Riot lëshoi…
Renekton, Lillia goditen me nerfe të rënda në Patch 11.6 të League of Legends
Drejtori i dizajnit të lojës së League of Legends Mark "Scruffy" Yetter hyri në detaje të hollësishme sot në lidhje me nerfs-at e ardhshëm për disa kampionë në Patch 11.6. Ndoshta dy nga kampionët më të goditur në patch-in e…
Patch 1.3 i PUBG Mobile sjell hartën Karakin dhe sniper rifle
Patch-i i parashikuar i PUBG Mobile 1.3.0 do të vijë javën e ardhshme! Ai do të sjelli një modalitet, automjet dhe armë të re në lojë, si dhe harta Karakin mund të mbërrijë gjithashtu në patch-in e ardhshëm. PUBG Mobile në…
Escape from Tarkov sjell armë të reja dhe një rework
Ndryshime të reja vijnë në Escape from Tarkov dhe gjithashtu një fshirje e progresit Patch 0.12.9 është tashmë live për lojën Escape from Tarkov dhe bashkë me të sjell shumë ndryshime, rework e hartës Woods, armë të reja dhe gjithashtu…
Corrupted save game bug është rregulluar në këtë patch të Cyberpunk 2077
Limiti i 8MB file size është zhdukur, por bashkë me të edhe corrupted saves që kishit. Lançimi i Cyberpunk 2077 në PC ishte shumë më i mirë se sa në konsola. Pafund bugs dmth, por jo aq rrëmujë sa në…
2 karta të Mage në Hearthstone po marrin nerfs
Minioni Legendary Astromancer Solarian dhe Legendary spell, Evocation do të marrin nerf javën e ardhshme, njoftoi Blizzard. Megjithëse Astromancer Solarian nuk do të marrë ndonjë nerf, forma e tij e evoluar, Solarian Prime, do të marrë një nerf. Astromancer Solarian…
Patch-i next-gen i ‘Borderlands 3’ do të mbërrijë në ditën e lançimit të konsolave
Opsione të reja co-op do të prezantohen po ashtu 2K Games ka njoftuar se patch-i i zbuluar më parë i gjeneratës së ardhshme për Borderlands 3 do të arrijë së bashku me lançimet e PS5 dhe Xbox Series. Lojtarët që…
Vjen update-i i dytë i NBA 2K21
Vëmendje, ballers! Ekipi i Visual Concepts ka vazhduar përpjekjet e tyre në përmirësimin e NBA 2K21 dhe së fundmi ata kanë ndarë patch-in e dytë në PlayStation 4 dhe Xbox One! Ky update sjell rregullime të shumta, duke përfshirë një…
Patch i parë për Marvel’s Avengers përqendrohet në stabilitetin
Marvel's Avengers ka dalë tani, dhe sapo ka marrë patch-in e saj të parë. "Ky patch kryesisht përqendrohet në stabilitetin", thotë Steam dev blog, "bazuar në të dhënat që kemi mbledhur pasi Early Access filloi disa ditë më parë." Ata…