Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Videoja e parë e gameplay-t të Remnant: From the Ashes

Gunfire Games gjatë Gamecom 2018 paraqiti gameplay-in nga ‘third-person survival-action shooter’, Remnant: From the Ashes.

Remnant: From the Ashes, lojtarët do të përjetojnë një eksperiencë co-op në një botë dinamike të krijuar përmes një mjedisi post-apokaliptik ku toka është përmbytur nga The Roots, të cilat janë krijesa nga një dimension tjetër.

Për të mbijetuar, lojtarët duhet të udhëtojnë në dimensione të ndryshme dhe të luftojnë kundër tyre duke ndërtuar armë dhe pajisje për të krijuar dhe forcuar bazën e tyre dhe për t’i dhënë karakterit stilin e tyre. Gunfire Games ka konfirmuar se loja do të shfaqë një sistem progresi të karakterit dhe aksione të shumta heroike për të zgjedhur për heroin tuaj.

Remnant: From the Ashes do të dalë në vitin 2019 për PC, PS4 dhe Xbox One.