Lajm i Fundit

Samsung Galaxy A51 – GameON Review | Call of Duty Mobile

Kjo video mundësohet nga @Telekom Albania

Ju mund ta porosisni online Samsung Galaxy A51 nëpërmjet Telekom Albania në këtë link:https://www.telekom.com.al/search/?q=a51

Samsung Galaxy A51 duket se merr përzierjen e duhur kur bëhet fjalë për veçoritë që ka kundrejt çmimit, dhe është një smartphone që patjetër duhet ta keni parasysh këtë vit kur behet fjale per telefona mid-range.