Lajm i Fundit

Si të luani në ndeshjet e Red Bull Solo Q | Tutorial

Kjo është procedura që duhet të ndiqni për të luajtur në ndeshjet e Red Bull Solo Q. Mos harroni në fund të ndeshjes që të bëni screenshot dhe të bëni submit rezultatin në tab-in Report, i cili ndodhet ngjitur me tab-in Code në Toornament.

https://www.toornament.com/en_US/tour…