Lajm i Fundit

Microsoft sjell Forza Street në Mobile | GameON BUZZ

Kjo video mundësohet nga @Telekom Albania.

Për të marrë këto shpërblime dhe një eksperiencë të plotë të Forza Street, sigurohuni të vizitoni faqen zyrtare të @Telekom Albania https://www.telekom.com.al/

Forza Street e Microsoft, më në fund mbërrin në mobile. Loja racing mund të luhet tani falas nga përdoruesit e iOS dhe Android. Por, çfarë përmban kjo lojë dhe ku ndryshon versioni mobile nga ai Xbox, le ta zbulojmë në këtë GameON Buzz.