Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Tropico 6: Trailer i Gamescom vë urbanistikën në fokus

Botuesi Kalypso Media ka lëshuar trailer-in zyrtare të Gamescom për lojën Tropico 6. Në video, funksionet e ndërtimit të urbanistikes së titullit është sjell në fokus. Ka disa pikëpamje për të parë nga qytete të ndryshme. Porta e Brandenburgut gjithashtu mund të shihet në trailer. Tropico 6 do të dalë në 2019 për PC, PlayStation 4 dhe Xbox One.