Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Traileri i E3 për lojën Vampyr është e zymtë dhe plot gjak

Nëse e keni harruar, E3 fillon javën e ardhshme dhe kjo mund të nënkuptojë vetëm një gjë, shumë dhe shumë trailera për E3. Kaq shumë që ndoshta do të sëmureni prej tyre para përfundimit. Por ndërsa jeni ende i freskët, këtu është një trailer nga E3 për Vampyr.

Për fat të keq nuk ka gameplay të ri, vetëm një trailer kinematike për sot. Shumë shi dhe gjak dhe njerëzit duke u frikësuar nga Vampiret, siç mund të prisni. Na merr në një udhëtim të zymtë përmes Londrës të vitit 1928, i kapur nga një murtajë. Një plagë që me sa duket vetëm mjeku vampir Jonathan Reid mund të ndalojë, ndërsa gjithashtu të gjuetisë për vakt rastësor të njeriut, natyrisht.

Vampyr pritet të dalë në Nëntor të këtij viti.