Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Trailer-i i ri i Call of Cthulhu është i tejmbushur

Focus Home Interactive, në partneritet me Studio Cyanide, zbuluan dy vjet më parë që po përgatisin një lojë të tmerrshme, me ndikime të forta nga tregimet e tij HP Lovecraft , e cila do të na çojë në Darkwater Island për të gjetur përgjigjen pas vrasjes së një familjeje.

Arsyeja për Call of Cthulhu, bazohet në RPG-në e Chaosium dhe në vazhdim, në librin e njëjtë të Lovecraft-it. Gjatë Gamescom, të dy kompanitë paraqitën një trailer të ri atmosferik të quajtur Call of Cthulhu, i cili fokusohet në gameplay-n e lojës.

Call of Cthulhu do të dalë më 30 tetor për PS4, Xbox One dhe PC.