Lajm i Fundit

Si të takoni alienë në Misionin Sekret të GTA V pa hacking

A jeni gati të shihni misionin super-sekret me alienë në Grand Theft Auto V? Kjo ka qenë një nga sekretet më të vështira dhe më të mbrojtura në GTA V deri tani. Thashethemet që alienët kanë qenë në lojë kanë qarkulluar që nga dita e lançimit dhe lojtarët kane qenë duke u përpjekur të gjejnë sekretin. Megjithatë, një ekip arriti ta gjej sekretin me hack në kohët e fundit. Tani ata janë rikthyer për të treguar një mënyrë legjitime se si ta zbuloni këtë mision!

Ky nuk do të jetë një mision i lehtë për disa, por as nuk është i pamundur.

Gjëja më e rëndësishme për të përmendur këtu është se mund ta bëni këtë mision vetëm një here përpara se ajo të zhduket përgjithmonë. Nëse kaloni të gjitha hapat e mësipërm dhe pastaj vdisni në mision, nuk do të keni më mundësi t’i shihni alienët. Pa presion!