Xbox One

Lançohen ‘free games with gold’ e Shtatorit për Xbox

Microsoft njoftoi lojërat të reja të abonimit për Xbox Games with Gold për shtatorin. Shtatori vjen me video-lojëra argëtuese në Xbox One duke paraqitur Prison Architect dhe Livelock, ndërsa në Xbox 360 kemi LEGO Star Wars III: Clone Wars dhe Sega Vintage Collection: Monster World.

Më saktësisht, ne kemi:

  • Prison Architect: Xbox One (1-30 Shtator)
  • Livelock: Xbox One (16 Shtator – 15 Tetor)
  • LEGO Star Wars III: The Clone Wars:  Xbox One dhe Xbox 360 (1-15 Shtator)
  • Sega Vintage Collection: Monster World: Xbox One dhe Xbox 360 (16-30 Shtator)

Të gjithë titujt e Xbox 360 mund të luhen edhe në Xbox One përmes ‘backwards compatibility’.