Gears 5 është momentalisht falas në Steam dhe Windows 10
Oferta zgjet deri në 12 prill. Gears 5 është momentalisht falas në Windows Store dhe Steam. Kjo do të thotë qe keni mundësi të plotësoni campaign-in dhe të futeni në multiplayer pa harxhuar asnjë lek. Oferta do të zgjasë deri…
Xbox Series X mund të jetë më i lirë se PlayStation 5
Drejtori i Xbox Phil Spencer thotë se ndihet mirë për çmimin e Xbox Series X Xbox Series X pritet të lançohet gjatë këtij fundviti dhe ndërkohë që kemi shumë informacion mbi veçoritë e konsolës, nuk dimë asgjë rreth çmimit të…
Rrjetet e Xbox dhe PlayStation përshtaten pas rritjes së kërkesës
Ndërsa përdorimi i internetit në të gjithë botën rritet për shkak të efekteve të Coronavirus, kompanitë e teknologjisë janë duke ndërmarrë hapa për të siguruar që shërbimet e tyre të mbeten sa më shumë të pa ndikuara. Shërbime të tilla…
Faqja e Xbox thotë se Series X do të vijë në fund të nëntorit 2020
Black Friday duhet të jetë mjaft interesante  Faqja zyrtare indiane për Xbox Series X tani thotë që konsoli është "Do të vijë për Festën e Falënderimeve 2020" (dmth në fund nëntori). Më parë, e vetmja dritare e paralajmëruar e lëshimit…