Lajm i Fundit

Shihni trailerin e ri të Dishonored: Death of the Outsider

Konferenca për shtyp e BethesdaE3 2017 zbuloi që do të rikthehemi në botën e rrezikshme të Dishonored në shtator me Dishonored: Death of the Outsider. Mund ta shihni trailerin më sipër, i cili tregon rikthimin e vrasësit Billie Lurk dhe mësuesit të saj Daud. Të dy karakteret janë shfaqur më pare në DLC për origjinalin, Dishonored.

The Outsider është burimi i fuqisë së shumë karaktereve në Dishonored, por motivet e tij janë gjithnjë të paqarta. Jetët që ai prek shumë rrallë shkojnë mire. Vrasja e tij do të ishte një gjëmë shumë e madhe. Vini re që titulli nuk thotë Dishonored 2. Kjo do të thotë që kjo lojë do të jetë e vetme më shumë se sa një DLC e mirëfilltë, por do të na duhet të presim derisa Bethesda të ketë diçka për të thënë.

Sigurohuni që të jeni gati për më shumë lajmë nga E3.