Lajm i Fundit

Sezoni i 8 në Fortnite vjen me Party Assist – GameON Weekly

Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për:

5. Detaje mbi The Division 2 dhe open beta-n e saj
4. Anthem është nje loje e mërzitshme
3. GTA Online sjell më shumë fitime se Red Dead Online
2. Lojërat e marsit për PS Plus dhe Xbox Gold
1. Sezoni i 8 në Fortnite vjen me Party Assist

GameON Weekly është një emision nga GameON Albania ku ju sjellim një përmbledhje të lajmeve më të rëndësishme të javës.