Lajm i Fundit PS4 Xbox One

Prey Demo tani në PS4 dhe XBOX ONE

Botuesi i Lojërave Bethesda ka njoftuar se demo i Prey-it është tani në dispozicion për tu shkarkuar në PS4 dhe Xbox One.

Demo i Prey-it lejon lojtarët të përjetojnë orën e parë të lojës dhe të fillojnë udhëtimin e tyre përmes Talos I, për të luftuar pushtimin e huaj që po kërcënon gjithë njerëzimin. Ju mund të kontrolloni lançimin e trailerit për demon më poshtë.

Lançimi global i Prey-it është në 5 Maj për PS4, Xbox One dhe PC.